• Logo
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0 €
Pro-nožky.cz
 Náš tip

NÁVOD: Jak ušetřit při nákupu Adjustačních ponožek

  • Pridané: 07.11.2018   |   76870 čítaní / zobrazení

Někteří lidé si u našich příspěvků na sociálních sítích stěžují, že jsou Adjustační ponožky příliš drahé, jiným přijde cena adekvátní. Jak ale vyčíslit hodnotu svého zdraví, v tomto případě zdravých nohou? 590 Kč, což je cena ponožek, například téměř nestačí ani na večeři v restauraci ve dvou, kterou si někteří dopřávají i několikrát do měsíce. Ti samí lidé by si za tuto cenu Adjustační ponožky nepořídili. Dle našeho názoru je to pouze o prioritách. Přesto jsme se rozhodli poskytnout vám návod, jak pořídit Adjustační ponožky levněji než za běžnou cenu.


Proč je cena zrovna taková

V první řadě je třeba zohlednit to, že cena ponožek je dána výrobcem. My Adjustační ponožky nevyrábíme, ale jsme jejich výhradním dovozcem pro celou Evropu včetně České republiky. Kromě našeho e-shopu je můžete najít i jinde, např. na e-shopech našich partnerů, v kamenných prodejnách, v některých lékárnách a ordinacích, v pedikérských salonech či jinde - některé z nich můžete najít zde. Všude jsou ale nabízeny za stejnou či velmi podobnou cenu, protože všechna tato prodejní místa jsou našimi distributory.
 

Věděli jste, že..

Adjustační ponožky byly vynalezeny v USA v roce 2008 Evou Nemčík-Jelínek,
která v roce 1968 emigrovala s rodinou z Československa do Kanady, později
odešla do USA. I v důchodu byla velmi aktivní, hodně sportovala, ale začaly ji
trápit čím dál větší bolesti nohou. Začala proto pátrat po řešení, které by bolesti
eliminovalo. Přišla na to, že většinu problémů způsobuje časté vychýlení prstů
z přirozené polohy. Výsledkem jejího snažení byly unikátní Adjustační ponožky,
které oddělují, natahují a vyrovnávají prsty na nohách do správné polohy.


Jedná se o patentovanou technologii Original U.S. patent 7784115B1. To znamená, že je při výrobě potřeba dodržovat ty nejpřísnější normy týkající se výroby i použitých materiálů. Meziprstní oddělovače jsou vyráběny ručně a jejich výroba je přísně kontrolovaná, protože pro dosažení maximálního efektu ponožek je velmi důležité dodržení jejich správné délky a šířky. To vše a mnoho dalšího se chtě nechtě v ceně musí promítnout.

 

Na internetu můžete samozřejmě narazit na laciné náhražky. Sami jsme si je v rámci průzkumu trhu objednali, abychom zjistili, co jsou vlastně zač. V podstatě se nám potvrdily naše domněnky, že tyto levné napodobeniny nemají kromě vzhledu vůbec nic společného s originálními Adjustačními ponožkami. Oddělovače u náhražek vůbec nesplňují kritéria, takže si nošením těchto ponožek můžete způsobit zdravotní komplikace. O tom ale někdy příště.


Opravdu pomáhají

Velká spousta lidí nedá na Adjustační ponožky dopustit. A vůbec ne kvůli jejich veselým barvám nebo pro někoho vtipnému vzhledu nohou v ponožkách. Ale právě kvůli tomu, že lidem dokážou opravdu pomoct.

Ať už vás trápí bolesti nohou po celém dni na nohách, křeče, oteklé nohy nebo zdravotní komplikace jako kladívkové prsty, vbočené palce, propadlá klenba a spoustu dalších, při pravidelném nošení ponožek se vám opravdu uleví od bolesti, nohy se vám pořádně prokrví a při současné léčbě a rehabilitaci mohou komplikace kompletně odeznít. Přečtěte si slova našich zákazníků, která mluví za vše.
 


Jak získat Adjustační ponožky levněji

Přesto existují možnosti, jak pořídit Adjustační ponožky levněji než za plnou cenu 590 Kč. A o ty jsme se nyní rozhodli s vámi podělit.

První možností, jak získat slevu, je karta Sphere. Pokud jste držitelem této karty, najdete slevový kód na stránkách www.sphere.cz. Ten zadáte při objednávce a nakonec vložíte do poznámky číslo vaší platné Sphere karty. Jakmile ověříme platnost vaší karty, získáváte slevu 20 %.


Pokud kartu Sphere nevlastníte, nezoufejte. Ti aktivnější z vás mohou získat jinou slevu. Na našich stránkách můžete najít slevový kód. Takže při prohlížení našeho webu buďte pozorní. Slevový kód pak zadáte při objednávce a sleva vám bude odečtena z celkové ceny.

Tím to ale nekončí. Slevové kódy lze najít i u našich partnerů na jejich sociálních sítí.

Poslední možnost se týká našich zákazníků, kteří u nás již nakoupili a chystají se znovu. Sledujte pečlivě obsah, který se nachází na faktuře. Některé faktury totiž mohou obsahovat výhru v podobě slevy 100 Kč na další nákup. Výhru můžete buď uplatnit sami nebo ji někomu věnovat. Záleží na vás.

Nezapomeňte ale, že slevy se vzájemně nesčítají. Proto vždy zvažte, která z nabízených slev je pro vás nejvýhodnější :)


A co třeba zdarma?

Navíc v některých případech můžete od nás obdržet Adjustační ponožky zcela zdarma. Pořádáme totiž soutěže na našich stránkách na sociálních sítích, kde může vyhrát opravdu každý. Stačí vždy splnit jednoduchý úkol a čekat, zda při losování výherců vybereme právě vás. Letos alespoň jednu ještě stihneme, tak nás nezapomeňte sledovat na našem Facebooku či Instagramu.
 

Novinkou na našich stránkách je také tzv. wishlist, kde si můžete přidat Adjustační ponožky na seznam přání, který můžete snadno sdílet konkrétním lidem jako tip na dárek k vašim narozeninám či pod stromeček.
 

Vidíte, že možností, jak získat Adjustační ponožky levněji než za plnou cenu či dokonce zdarma, je mnoho. V každém případě, i kdybyste žádnou slevu nezískali a pořídili si je bez slevy, nezapomeňte, že to děláte hlavně pro zdraví vašich nohou. A zdraví máme přece jen jedno.

  • Mi
    Milada GregorováReagovať
    Pridané 07. december, 18:43 z 109.80.195.***
    Škoda že jsem se o nich dozvěděla tak pozdě a vlastně náhodou,možná by to chtělo trochu víc reklamy..Vlastním,používám a chválím. M.Gregorová

  • EP
    Eva PánkováReagovať
    Pridané 19. február, 11:24 z 89.177.8.***
    Nemám na rozhazování, ale stálo mi za to si je koupit a nelituju.

  • LC
    Ladislav ChalupaReagovať
    Pridané 26. september, 10:01 z 78.45.247.***
    Mám je asi 10 dní a zatím chválím.

  • JM
    Jana MájováReagovať
    Pridané 15. január, 09:01 z 194.228.59.***
    Na adjustační ponožky nedám dopustit. Koupila jsem je sobě, svým blízkým a kamarádkám. Všichni jsme maximálně spokojeni. Někoho možná odradí cena, ale nejsou to ponožky na běžné nošení, ale na relax. Často mě chytaly křeče do prstů, ale po jejich pravidelném nošení se vše zlepšilo.

  • HS
    Helena SoukupováReagovať
    Pridané 09. január, 22:20 z 80.92.242.***
    Včera sem dostala od kamarádky Adjustační ponožky, která si je moc schválily. Zkusila přes den a zkusila přes noc, zatím jsem velmi spokojená. Mám křivé prsty a prakticky chodím po třech prstech. 31.12. jsme šly spolu na výlet, ušlo jsme 18 km. Vše bylo ok, ale po návratu jsem měla bolesti, které sice do druhého dne skoro ustaly, Po zapůjčení jsem se rozhodla si je zakoupit. Doporučuji

  • He
    Helena Reagovať
    Pridané 25. júl, 11:48 z 91.221.149.***
    Dobrý den, já jsem po CHEMOTE. necitlivé chodidla a páli mě. Natáhla jsem ponožky a po dvou nocích, asi se prsty více prokrvují a je cítit úleva….A to je pravda! Hezký den….

  • Šá
    ŠárkaReagovať
    Pridané 16. december, 15:57 z 89.24.145.***
    Za tu cenu to stojí. Jsem fyzio a doporučuji tyto ponožky a opravdu zlepšení funkčnosti chodidla, uvolnění plosky a nártu a bolestivost nohou není. Nejlepší to je ještě spojit se správným cvičením.

Pridať komentár
 Nejprodávanější
    • Adjustačné ponožky GREEN
    • Adjustační ponožky GREEN
    • Originálne Adjustačné ponožky® slúži ako terapeutická pomôcka pre vbočený palec, kladivkové prsty, krivé a sti...
    • s DPH22,95 €
    • s DPH22,95 €
    • Adjustačné ponožky CHARCOAL
    • Adjustační ponožky CHARCOAL
    • Originálne Adjustačné ponožky® slúži ako terapeutická pomôcka pre vbočený palec, kladivkové prsty, krivé a sti...
    • s DPH22,95 €
    • Adjustačné ponožky PURPLE
    • Adjustační ponožky PURPLE
    • Originálne Adjustačné ponožky® slúži ako terapeutická pomôcka pre vbočený palec, kladivkové prsty, krivé a sti...
    • s DPH22,95 €
    • s DPH22,95 €